Presenter

Presentidéer till baby shower, kalas, namngivning eller andra högtider

Behöver du hitta den perfekta presenten inför en kommande baby shower? Eller något fint och uppskattat att lägga i paketet till en kollega som ska på föräldraledighet? Här tipsar vi om populära produkter som ni kan ge bort.

En omtänksam present på en baby shower är t.ex. en lekmatta, Bola-smycke, Sohie the Giraffe tuggleksak, amningskudde, bärsele, aktivitetsleksak, åkpåse, personliga nappar, babyfilt eller regnskydd till barnvagnen. Vi erbjuder också presentkort att ge bort. 

Eisbärchen kaukalolämpöpussi musta/harmaaAlphabet Zoo leikkimattoMollavauva imetystyyny, harmaa tähti

 

Sophie the giraffe


Sophie the Giraffe (original) tuggleksak är en fin present till en nyfödd eller en blivande förälder. Denna omtyckta tuggleksak har funnits på marknaden i över 50 år och den är ilka populär idag att ge bort på en babyshower, ett dop eller namngivning.

Sophie the Giraffe -purulelut

 

Små tofflor i äkta skinn

Härliga och färgglada skinntofflor att använda inomhus är bra att ha på förskolan, på olika aktiviteter eller hemma. Dessa inomhusskor blir en fin present på födelsedagen eller i julklapp.

Mörkö sisätossut

www.starkids.fi/sisatossut

 

En personlig vattenflaska till aktiviteten 

En vattenflaska är ett måste för aktiva barn och ungdomar och vad vore bättre än en snygg vattenflaska med sitt eget namn? Denna snygga och praktiska sportflaska kan gärna följa med på semestern, till förskolan eller fritids.

Dino juomapullo omalla nimellä, punainen

www.starkids.fi/juomapullotnimella

 

Solglasögon för de små
Vi erbjuder tre olika modeller av solglasögon för barn. RKS aurinkolasit är utrustade med ett tunt gummiband som kan avlägsnas vid behov.  Aviator modellen är en av vår mest populära glasögon och Babiators  solglasögonen finns i två olika storlekar och är våra bästsäljare.

 

Babiators white

Aktivitetsleksak


Skip Hop aktiviteettilelu är full av överraskningar och en uppskattad present till våra små nyfikna barn från 3 månader och uppåt. Exempelvis har Pöllö tio stycken olika aktiviteter, såsom rasslande händer, spegel, bitring och skallra. De stora ögonen och färgglada detaljerna uppmuntrar våra små vänner att förundras och ha skoj många timmar.

Pöllö aktiviteettilelu