Valikko Sulje

Villkor
1. Registrering

1.1. Att lägga en beställning kräver inte registrering.

Konsumenten kan dock skapa sitt eget kundkonto och registrera sig med hjälp av knappen Logga in uppe till höger i webbutiken. Konsumenten kan:

a) Registrera sig som konsument i Tiimikaveri Ab:s kundregister genom att ange namn och annat efterfrågat information.
b) Konsumenten ska vid registrering ge sitt samtycke till att Tiimikaveri Oy registrerar personuppgifter i sitt kundregister.
Tiimikaveri Ab kundinformation är konfidentiell. Tiimikaveri Ab åtar sig att inte lämna ut kundinformation till andra.

1.2. Konsumenten måste iaktta särskild uppmärksamhet och försiktighet vid användning av nätbutiken.

Beställning

2.1. Kommunikation mellan parterna sker via e-post. Efter att ha lagt beställningen åtar sig konsumenten att övervaka sin e-post för att få orderbekräftelsen.

2.2. Det bindande avtalet träder i kraft när hemsidan har skickat orderbekräftelsen via e-post.

2.3. Konsumenten har rätt att ångra hela beställningen eller delar av beställningen via e-post innan beställningen levereras. Leverans har skett när beställningen har lämnats till transportföretaget att transportera.

2.4. Efter att ha lagt konsumentens beställning har Tiimikaveri Ab inte rätt att ändra villkoren i avtalet.

2.5. Bolaget förbinder sig att inte överlämna konsumentens kunduppgifter till andra. Tiimikaveri Ab kan använda kundregistret för sina egna marknadsföringsaktiviteter.

Taxa
3.1. Alla priser inkluderar mervärdesskatt (moms 24%). Aktuellt pris syns i webbutiken. Det aktuella priset anges i euro (EUR).

Reakuponger och reakoder
4.1 Eventuella reakuponger och reakoder är giltiga enligt kampanjen vid beställningstillfället, och de kan inte läggas till beställningen i efterhand.

Leverans
5.1. Om produkten finns i vårt lager är den beräknade leveranstiden tre till sju (3-7) arbetsdagar. Den typiska leveranstiden för beställda produkter är 7-12 arbetsdagar.

5.2 Vi kommer att informera dig på produktsidan om leveranstiden är annorlunda än vad som anges i avsnitt 5.1.

5.3. Om produkten är absolut önskad vid ett visst datum måste det nämnas separat, t ex vid beställning. Vi försöker ta hänsyn till konsumentens önskemål, om det är möjligt.

5.4. Om konsumenten köper produkter för vilka olika leveranstider har meddelats, kommer beställningen i princip att levereras enligt längsta aviserade leveranstid.

5.5. Produkter kan levereras till Sverige och utomlands inom EU. Leveranserna sker i regel via Postnord.

Betalningsvillkor
6.1. Svenska order:

Paytrail fungerar som betalningsförmedlare i webbutiken. De alternativ som är tillgängliga för dig, de aktuella kreditkorts- och onlinebankbetalningarna tillhandahålls av Paytrail, som är en del av Nets. I betalningsärenden kan konsumenten handla med Paytrails kundtjänst.

Du kommer att få en orderbekräftelse via e-post efter beställning.

Klagomål
7.1. Om fel produkt har levererats till konsumenten, produkten är skadad etc. ska konsumenten inom skälig tid meddela detta till konsumenten per e-post till adressen för orderbekräftelsen. Vi kommer att svara på e-postmeddelandet som bevis på mottagande av e-postmeddelandet. Felaktig leverans returneras fraktfritt i enlighet med givna instruktioner. Återlämningen sker efter att reklamationen har gjorts. Efter att ha mottagit de returnerade varorna kommer Tiimikaveri Ab omedelbart att återbetala pengarna som eventuellt redan har betalats till kunden.

Force majeure
8.1. Tiimikaveri Ab ansvarar inte för att leveransen av beställningen förhindras, försvåras eller försenas på grund av omständigheter utanför dess kontroll, såsom krig, naturkatastrof, export- eller importförbud, myndighetsbeslut, avbrott i kollektivtrafiken eller annan liknande verksamhet som försvårar eller förhindrar verksamheten.

Tvistlösning
9.1. Tvister och meningsskiljaktigheter som härrör från detta distansförsäljningsavtal regleras av finsk lag.